HVORFOR?

Ny dom ryster boligejere!
Se artiklen: Ny dom er bombe under boligejere. Læs artikel: Klik her.

............Torben Haldborg Andersen, Dyrup Bygge ApS, Odense..........:
"Jeg har i min stilling som ejendomsadministrator haft Bente Bang til at løse forskellige opgaver for mig i forbindelse med korrekt opmåling + optegning af etage-udlejningsejendomme og i den forbindelse virkelig fået værdi for pengene. Bentes grundighed har gjort at hun kunne give mig tilbud om at få rettet forskellige forhold som jeg ikke anede eksisterede omkring den enkelte ejendom og hun har derefter fulgt sagen til dørs ved myndighederne og løst opgaven fuldt tilfredsstillende for alle parter. Jeg vil helt sikkert gøre brug af BB opmåling igen."

Hvorfor opmåling?

Oplysningerne i BBR-registret er grundlaget for alt, bebyggelsesprocent, ejendomsværdiskat, boligsikring, boligtællinger osv. Hvis du har et ældre hus med tagetage, er der stor sandsynlighed for, at arealet er forkert.

Lovliggørelse af eksisterende bygninger.
Vi er behjælpelige med kontakten samt papirarbejde til din kommune.

Hvis du vil sælge dit hus, kan det være en god ide at sikre dig, at arealerne i BBR er korrekte, og at alle bygninger er godkendte af bygningsmyndigheden. Hvis der er for få kvadratmeter i BBR, får du for lidt for huset. Hvis der er for mange kvadratmeter, er der en risiko for, at køberen vil klage over for høj en pris.

Hvis du vil købe et hus, kan det være en god ide at få huset målt op, da oplysningerne i BBR er grundlaget for bank- og kreditforeningslån, forsikring, tilbygning, hussalg osv. Desuden bør du undersøge, om oplysningerne i BBR er korrekte. Hvis der er for få kvadratmeter i BBR, vil du senere få problemer med at optage lån i dit hus, forsikre det korrekt, bygge til osv. Hvis der er for mange kvadratmeter i BBR, har du måske betalt for meget for huset.

Hvis du overvejer at tage lån i dit hus, er det vigtigt, at oplysningerne i BBR er korrekte. Hvis der er for få kvadratmeter oplyst i BBR, kan du måske ikke få lov at låne flere penge i dit hus, og hvis der er for mange kvadratmeter, kommer du måske til at overbelåne dit hus.

Når du skal forsikre din ejendom, er det meget vigtigt, at BBR er i orden, så du ikke får forsikret for få kvadratmeter eller kommer til at betale for meget i præmie.

Fjernvarmeforsyningen beregner rumafgift ud fra arealerne i BBR. De får automatisk besked om ændringer i BBR, men der kan gå flere år, før de får det rettet op, og så risikerer du at få en efterregning.
Fjernvarme Fyn vil fremadrettet opkræve effektbidrag i forhold til arealet registreret i BBR. læs mere på www.fjernvarmefyn.dk.

Betaler du for meget i ejendomsværdiskat?
Hvis dit hus står registreret med for store arealer, betaler du højst sandsynligt for meget i ejendomsværdiskat.

Det vil være en god ide at få ejendommens bygninger målt op, da det har stor betydning for din økonomi.

Lad os klare det for dig!

"...Mange tak for din hjælp! Den kan der ikke klages over på ingen måder!!..." skriver Per-Ulrik fra Verninge.

Læs artikler fra dagspressen:


Artikel på www.business.dk: "Koks i opmåling kan koste boligejerekassen". Klik her

Advokatavisen, 27. oktober 2011: "Dom om arealmangel". Klik her

Teknik & Miljø, januar 2012: "Skorstensfejeren som sagsbehandler". Klik her


Til forsiden
Om BB-opmåling
Hvorfor ?
Rådgivning
Nyheder
Priser
Spørgsmål
Kontakt
Nyttige links